trešdiena, 2017. gada 7. jūnijs

Katram klientam pieejama konsultācija

Pat ja esat pieredzējis automašīnas vadītājs, vienmēr var noderēt zināšanu atkārtošana, īpaši tad, ja runa ir par apdrošināšanas nosacījumiem. Klienta labā apdrošināšanas firmā strādājošie ir allaž gatavi uz visu, tādēļ turpina izdomāt vēl kādus jaunus veidus, kā nodrošināt palīdzību. Ja nepietiek ar mājaslapā esošo materiālu par polisēm, vienmēr iespējams sadarboties ar kādu no speciālistiem, lai saņemtu visas interesējošās atbildes.


Aktīva OCTA - droša braukšana

Katrā situācijā ir obligāti jānokārto formalitātes, lai varētu iegūt OCTA savam personīgajam auto. Nekādā gadījumā nevajadzētu palaist garām arī datumu, kad beidzas iegādātās polises darbība, jo tā var sagādāt sev galvassāpes. Lai katru reizi par to nebūtu jāraizējas, ieteicams izmantot savā labā īpašu pakalpojumu, kas garantē iespēju saņemt atgādinājumu pirms termiņš ir beidzies. Jebkurā situācijā OCTAS iegāde ir svarīga arī pašam klientam, jo tā varēs saņemt drošu garantiju, ka izdevumus nelaimes gadījumos segs apdrošināšanas firma. Daudzi no klientiem ir aizņemti un daudz laika atrodas darbavietā, tādēļ ir radīta opcija, kas ļauj noformēt šo OCTA arī interneta vietnē. Tam visam līdzās iespējams iepazīt pašu jaunāko materiālu par apdrošināšanas veidiem un esošās polises termiņu. Starp citu, klientiem tiek dotas izvēles iespējas saistība ar termiņu, bet par spīti tam maksimālais variants ir viens gads. Jums noteikti jāiegaumē arī to faktu, ka OCTA ir lietderīga arī ārpus noteiktajām Eiropas Savienības robežām, piem., Šveicē.

KASKO polise klientu komfortam

Tiem iedzīvotājiem, kas vēlas nodrošināt sev vēl lielāku daudzumu lietderīgu papildu bonusu, jāizmanto arī KASKO polisi. Tik liels skaits lietderīgu piedāvājumu, kas sevī ietver lielu atbalstu zādzību un vandalisma, spēcīgu vētru un citu iespaidīgu bojājumu gadījumā. Ieteicams uzzināt visu arī par to, vai konkrētajā gadījumā iespējams pieteikt sevi atsevišķai palīdzībai tieši uz ceļa, kas klientiem ļauj saņemt arī, piemēram, degvielas piegādi, ja tā pēkšņi beigusies. KASKO polises noformēšana nekādā veidā netiek uzspiesta klientiem, tādēļ arī visi var būt brīvi un var pieprasīt atšķirīgus sev pielāgotus bonusus. Īpaši tas noteikti attiecas uz polises darbības zonu, jo no šī faktora atkarīga ar kopējā maksa par polisi. Ir noteikts sīkums, kas visas KASKO opcijas atšķir no iepriekš minētās polises, jo šajā gadījumā ir jānosaka pašrisks. Tas nozīmē, ka klientam paša spēkiem būs reizēm jāsedz visi bojājumi, kas nepārsniedz konkrētu limitu (piem., 100 eiro). Ja ir īpaša vēlēšanās, var atteikties no šī nosacījuma, tomēr tādā situācijā jārēķinās ar lielāku polises cenu.

Ievērojamāks atbalsts katra iecerēm

Neraugoties uz visu minēto, Jums jāapzinās, ka drošība allaž ir pirmajā vietā, tādēļ noteikti par to jāparūpējas. Ja šobrīd Jūsu maciņš nespēj nodrošināt iespēju iegūt visu, kas pieejams, ir liela iespēja izfiltrēt vislētākos no piedāvājumiem, kas arī ir neizsakāmi noderīgi. Konsultanti jebkurā situācijā spēs paskaidrot, kā tiek izveidota cena ikvienai polisei, tieši tāpēc ir vērts uzdot visus jautājumus, ja kaut kas nav saprotams.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru