sestdiena, 2016. gada 15. oktobris

Nauda internetā nav mīts!

Mūsdienās cilvēki tiek ievilkti mūžīgā un nerimstošā pasākumu, izklaižu un iepirkumu plūsmā. Ir pieejamas neskaitāmas iespējas, ko dzīvē izmēģināt un piedzīvot. Bet šajā gadsimtā paaugstinās arī prasības. Ja tas viss ir tepat deguna galā, tad tas ir jāpārbauda un jāizbauda.

Lai pilnvērtīgi iekļautos šajā virpulī, jāspēj būt relatīvi turīgam, jāļauj bankas kontā iekrista regulāriem ikmēneša ienākumiem. Tomēr darbs, ko ikdienā veicam, visdrīzāk segs vien patiesi nepieciešamus tēriņus, piemēram, komunālos maksājumus, pārtikas izmaksas, iespējams, steidzamus pirkumus. Studentiem tas notiek mazliet citādāk, taupīšana norit pamatā uz pārtikas rēķina, bet izklaidēm naudas līdzekļi tiek atlicināti. Taču viennozīmīgi pastāv vēlme nopelnīt vairāk, spēt biežāk atļauties ko patīkamu, jaunu un izklaidējošu pavisam neatkarīgi no tā, vai vēl studē, strādā pilna laika darbu vai varbūt tikai ik pa laikam kaut kur piestrādā.
Bieži vien mūsu redzeslokā nonāk dažādi piedāvājumi strādāt no mājā galvenokārt interneta vidē, bez šaubām, tas īpaši neveicina uzticību. Tie varbūt pat raisa aizdomas, bailes, neizpratni. Bet jāatzīst, ka realitātē tiešām pastāv vairākas organizācijas, kas piedāvā drošu, apmaksātu darbu internetā.
Viena no darbības sfērām ir bezlīguma rakstniecība. Darba pienākumos ietilpst tekstu rakstīšana, kuriem noteikta tēma un apjoms. Lai iegūtu šādu darbu, jāizveido savs portfolio, bet lai tajā veiksmīgi noturētos, spētu nopelnīt, savas prasmes regulāri jāattīsta. Vieni no vispopulārākajiem darbadevējiem šajā jomā ir Listverse un TopTenz, tie piedāvā satura autoriem izveidot saraksta tipa rakstus, kuros jāiekļauj attiecīgi objekti, atslēgasvārdi. Šādā darbībā iespējams nopelnīt līdz pat 100 dolāriem par vienu tekstu.
Arī blogu veidošana ir salīdzinoši ilgs process, tomēr tas neliedz peļņas iespējas. Pārsvarā tās ir pateicoties blogos ievietotajām reklāmām, ikmēneša lasītāju maksai vai dažādiem piedāvātajiem maksas pakalpojumiem (pamācības, semināri). Lai blogs kļūtu populārs, nodrošinātu iespēju gūt līdzekļus, tas jāveido aktuāls, saistošs mūsdienu lasītājiem.
Vairums pasaules iedzīvotāju aktīvi darbojas pārdošanas sfērā, izmantojot eBay, Etsy, Amazon un citu interneta vietņu kontus. Te nu viss atkarīgs no pārdevēja godīguma. Netrūkst gan to, kas tirgo rokdarbus, pašdarinātas lietas, gan spekulantu, kas strādā pēc sistēmas – nopirku lēti, pārdošu dārgāk!
Tomēr šīs un arī citas peļņas iespējas mēdz būt nesaistošas tai cilvēces grupai, kas uzskata, ka ātrais kredīts ir īstais glābiņš un atbalsts visās dzīves situācijās. Jā, skaidra lieta, steidzamos brīžos tie tiešām var palīdzēt, bet jāatceras, tas ir nopietns, riskants lēmums, kas var novest arī pie nepatīkamām sekām.
Vairāk informācijas:

Tautas paruna vēsta, ka katrs pats savas laimes kalējs, tā tas tiešām ir! Katram tiek dota iespēja izvēlēties, kā nodrošināt savu dzīves stabilitāti un kā tajā iepīt arī acij tīkamas krāsas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru