trešdiena, 2016. gada 14. septembris

Kur un kā saņemt naudu internetā?

Katram ikdienā nācies sastapties ar naudas trūkumu, nav bijusi iespēja iegādāties ko iecerētu, apmeklēt kādu pasākumu vai apmaksāt pakalpojumu. Un situācijās, ja nav laicīgi plānots budžets un draugi/radi aizdot līdzekļus īsti nevar, cilvēki aizvien biežāk pievēršas ātrajiem aizdevumiem un pat peļņai internetā.

Meklējot īsto un atbilstošo kredītu, izvēles netrūkst, respektīvi, ir liela kredītkompāniju daudzveidība. Katra no tām piedāvā dažādus aizdevuma tipus, ne vien ierastos patēriņa vai hipotekāros kredītus, bet arī samērā nesen radīto pakalpojumukredītlīnija.
Ņemot aizdevumu, jāņem vērā:
·         Kritēriji tā saņemšanai. Tie mēdz atšķirties katrā kredītuzņēmumā. Vispārpieņemtie kritēriji ir potenciālā klienta vecums (vismaz 20 – 21 gads, retāk 18 gadi), kredītvēsture (svarīgi, lai kredītsaistības nebūtu sabojātas, tas ir, nebūtu kavēti līgumā norunātie atmaksas termiņi), aizņēmēja darba vieta un regulārie ikmēneša ienākumi (kreditors var noteikt minimālos ienākumus, lai saņemtu kredītu), Latvijas Republikas pilsonības vai patstāvīgās uzturēšanās atļaujas esamība. Tāpat klientam jābūt arī personu apliecinošam dokumentam, e-pasta adresei, bankas kontam un aktīvam tālruņa numuram.
·         Kredītuzņēmuma vecums. Jo ilgāk un veiksmīgāk darbojas kredītdevēju kompānija, jo lielāku drošības sajūtu savam klientam tā sniedz. Labāk dot priekšroku kreditoriem, kuru pastāvēšana ir ilgāka par diviem gadiem. Jauni kredītsniedzēji var būt krāpnieki, tādēļ nebūtu vēlams uzticēties nedzirdētiem un nepārbaudītiem nosaukumiem un nereāliem piedāvājumiem.
·         Atsauksmes. Tomēr, lai justos drošs, netiktu apkrāpts, vēlams noskaidrot bijušo/esošo attiecīgās kredītkompānijas klientu viedokli. Labāk, ja tie ir zināmi cilvēki, tad būs pārliecība par atsauksmes autentiskumu un godīgumu. Taču atsauksmes un ieteikumus var izlasīt arī kredītkompāniju mājaslapās un citās interneta vietnēs, forumos.
·        Kreditoru piedāvājums. Jāizpēta, kāda ir izvēlētā aizdevuma gada procentu likme, atmaksas termiņš, tātad jāpārliecinās, ka tas tiešām ir īstais un piemērotākais no visiem variantiem.
·                    Kredītdevēju darba laiks. Jāatceras, ka neparedzētas situācijas var notikt jebkurā diennakts brīdī, tādēļ ilgāks darba laiks ir kredītņēmēja viennozīmīgs pluss. Jāņem vērā, ka daži kreditori brīvdienās nestrādā.
Pēdējā laikā aktuāls kļuvis arī darbs no mājām, precīzāk, internetā. To piedāvā gan daudzas oficiālas kompānijas, gan arī personas, kas dalās ar savām izstrādātajām peļņas stratēģijām.
Populārākie peļņas avoti internetā:
§  PPC (Paid per click = samaksa par klikšķi). Tas ir reklāmas baneris, ko mārketinga kompānijas ļauj ievietot kādā blogā, mājaslapā, video rullītī. Peļņa tiek gūta no klikšķu skaita, no šīs reklāmas skatījumu skaita. Lai gūtu lielāku maksu, jāpiesaista vairāk skatītāju un interesentu.
§  Bezlīguma rakstniecību piedāvā daudzi uzņēmumi, darba uzdevumos ietilpst tekstu rakstīšana, ir noteikta tēma un apjoms. Lai darbs būtu veiksmīgs, regulāri un ilgstoši jāattīsta savas rakstniecības spējas.
§  Ir iespēja izveidot savu Amazon, eBay vai tam līdzīgu kontu, pārdot kādas preces citiem lietotājiem, tādējādi nopelnot.

Svarīgi atcerēties, ka internetā ir daudz krāpnieku, tāpēc jārīkojas prātīgi un apdomīgi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru