trešdiena, 2014. gada 29. janvāris

Kredīts pret automašīnas ķīlu

Ja Jums ir nepieciešams aizdevums taču nevēlaties riskēt ar saviem ienākumiem, noformējot tos kā nodrošinājumu gadījumā, ja kredīta atmaksa kļūst apgrūtinoša, ir iespēja ieķīlāt sev piederošas vērtslietas, vērtspapīrus, nekustamo vai kustamo īpašumu. Populārs ķīlas veids ir automašīna, turklāt šobrīd ir pieejami aizdevumi, kas ieķīlātās preces atstāj aizņēmēja lietošanā, piemēram, aizdevējs Mogo.lv piedāvā aizņemties naudu ieķīlājot savu automašīnu un, turpinot to lietot ikdienā visu aizdevuma līguma termiņa laiku. Šādi aizņemoties, ir iespēja aizņemties līdz pat 90% no kopējās automašīnas vērtības.

Kādos gadījumos aizņemties no Mogo.lv?

Mogo.lv piedāvā aizņemties, ieķīlājot savu automašīnu, trīs veidos:
1.       Kredīts pret automašīnas ķīlu – ja nepieciešami neparedzēti naudas līdzekļi remontam vai jaunas tehnikas iegādei, Mogo.lv piedāvā aizņemties naudu ieķīlājot savu automašīnu un saņemt līdz pat 90% no automašīnas vērtības;
2.       Kredīts automašīnas iegādei – savukārt, ja vēlaties iegādāties jaunu automašīnu, pastāv iespēja izmantot Mogo.lv piedāvājumu: desmit procentus no jaunā auto vērtības samaksāt pārdevējam, pārdevējs dodas uz tuvāko CSDD nodaļu un noformē automašīnas jauno īpašnieku. Tūlīt pēc visu nepieciešamo dokumentu noformēšanas, Mogo.lv pārskaita kredīta summu automašīnas pārdevējam;
3.       Kredīts autogāzes iekārtai ir iespēja Jūsu automašīnu aprīkot ar ekonomiskāku degvielas padevi, ievērojami samazinot degvielas patēriņa izmaksas, kas nozīmīgi, ja ilgs laiks jāpavada automašīnā, pārvietojoties no punkta A uz punktu B.

Kas var aizņemties?

Kredīts pret automašīnas ķīlu ir pieejams visiem LR iedzīvotājiem, kuriem pieder  automašīna un ir bankas konts kādā no Latvijas bankām. Protams, ir nosacījums arī automašīnām, kuras tiek pieņemtas kā ķīla:
·         Tās nedrīkst būt vecākas par 20 gadiem, jo laika zobs tomēr dara savu itin visam;
·         Tām ir obligāta tehniskā apskate un tās termiņam ir jābūt vismaz vēl vienu mēnesi;
·         OCTA apdrošināšana;
·         KASKO apdrošināšana, ja aizņēmuma summa pārsniedz 5000 eiro.
Aizdevums tiek izsniegt uz laiku no 3 mēnešiem līdz pat 5 gadiem, kas ievērojami atvieglo kredīta atmaksu – jo garāk termiņš, jo mazāks ikmēneša maksājums.
Uzzini vairāk informācijas spiežot uz saites - https://www.mogo.lv/
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru