trešdiena, 2014. gada 12. februāris

Mogo.lv piedāvājums


Mogo.lv ir mūsdienīgs aizdevējs, kurš rūpējoties par savu un klientu labklājību, piedāvā dažādus aizdevuma veidus ne tikai lai nopelnītu pats, bet arī, lai palīdzētu ietaupīt saviem klientiem. Mogo.lv sadarbojas arī ar dažādiem automašīnu pārdevējiem visā Latvijā. Tas tiek darīts tādēļ, lai atvieglotu aizdevuma saņemšanu un automašīnu iegādi. Mogo.lv rūpējas arī par ekonomisku braukšanu un palīdz saviem klientiem uzstādīt autogāzes iekārtas savās automašīnas, tādējādi palīdzot samazināt izdevumus par degvielu mēnesī pat uz pusi. Kalkulators, kas atrodams aizdevēja interneta vietnē, palīdz izvērtēt cik lieli finansu līdzekļi būs nepieciešami aizdevuma dzēšanai mēnesī.

Kādiem kritērijiem ir jāatbilst kredīta ņēmējiem?


Aizdevumu var saņemt persona, kas ir pilngadīga un kurai ir Latvijas Republikā izdota pase vai eID karte. Lai saņemtu aizdevumu pret auto ķīlu, automašīnai ir jāatbilst dažiem noteikumiem – tā nedrīkst būt vecāka ar 25 gadiem, tai ir obligāta derīga Tehniskā apskate un OCTA apdrošināšanas polise. Ja summa, kuru nepieciešams aizņemties, pārsniedz 5000 eiro, obligāta ir arī KASKO apdrošināšana. Ja vēlies pirkt automašīnu un šo summu saņemt kredītā, tad 10% no tās vērtības būs jāsedz pašam. Tā ir pirmā iemaksa pārdevējam, pēc kuras saņemšanas tiek pārrakstīta automašīna uz jaunā īpašnieka vārda un atlikusī kredīta summa ieskaitīta viņa kontā.

Izmaksas.


Mogo.lv (https://www.mogo.lv/)neprasa nekādu starpnieka maksu, tādēļ aizdevuma nokārtošana un saņemšana būs izdevīgāka kā pie citiem aizdevējiem, kas piedāvā līdzīgus noteikumus. Ja aizdevums tiek pieteikts internetā, tad būs jāšķiras tikai no 1 eiro centa aizdevuma pieteikuma apstiprināšanai, kas arī kalpo kā paraksts aizdevuma līgumā. Papildus šim vienam eiro centam, būs jārēķinās arī ar CSDD noteikto nodevu, kas pašlaik ir 30 eiro. Papildus šīm izmaksām nav nekādas citas slēptas izmaksas, kas mēdz būt pie citiem aizdevējiem. Mogo.lv ir drošs un uzticams aizdevējs, kura vēlme nav tikai personiskais labums, bet arī klientu labklājība. Šāds uzskats ir ļoti novērtējams, jo liels daudzums aizdevēju rūpējas tikai par sevi, aizmirstot, ka klients ir viņu lielākā vērtība.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru